Elektriciteitswerken

De Page Facility is uw partner in algemene elektriciteitswerken. Dit voor zowel voor particulieren als ondernemingen. Wij verzorgen volledige elektrische installaties in lijn met de bestaande regels en normen in zowel nieuwbouwwoningen als renovaties. Al onze werken worden uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige materialen van bekende merken. Daarnaast kan u rekenen op vakmanschap en een verzorgde afwerking met oog voor detail.

Nieuwbouw & verbouwingen

Wanneer u (ver)bouwt is een veilige en zorgvuldig geplaatste elektrische installatie de sleutel tot uw hedendaags comfort. Wij staan u bij van het voorontwerp tot de definitieve keuring. 

Afgekeurde installatie

Is uw elektrische installatie niet langer wettelijk in orde en moet deze herkeurd worden? Door middel van een gedeeltelijke of volledige vernieuwing brengen wij deze terug in regel met het AREI. 

Verlichting

Verlichting is meer dan enkele lampen. Van design armatuur tot ecologisch efficiënte verlichting. Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuze, eventueel op basis van een professionele lichtstudie.

databekabeling

Databekabeling

Een goed gestructureerde databekabeling en een correcte aansluiting zijn cruciaal voor de kwaliteit van uw netwerkinfrastructuur. Wij voorzien duurzame databekabeling in cat5, cat6 of glasvezel.

Domotica

Bespaar energie en verhoog uw woon-/werkcomfort d.m.v. domotica. Zo stuurt u alle huiselijke voorzieningen aan vanaf één centrale plaats in uw woning of vanop afstand via uw smartphone of tablet.

ventilatie

Ventilatie

Een goede verluchting draagt bij aan uw gezondheid en algemeen gevoel. Ontdek de verschillende mogelijkheden gaande van natuurlijke tot mechanische verluchting met eventuele warmterecuperatie.

Zelfbouw

Bent u een handige harry en wenst u kosten te besparen? Sta zelf in voor de uitvoering van uw elektriciteitswerken met advies en ondersteuning van professionals. Wij begeleiden u van legplan tot keuring.

Video & parlefonie

Ga voor een veilig gevoel en zie wie er aan je deur staat zonder deze open te moeten doen. Ook videofonie vanop afstand via uw smartphone of tablet behoort tot de technische mogelijkheden.

Industrieel

Zowel industriële installaties als winkels, horeca, … kunnen op ons beroep doen voor het uitvoeren van elektriciteitswerken. Hiervoor komen wij graag ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken.

Toegangscontrole & camerabewaking

Gun uzelf veiligheid en gemoedsrust. Met een camerasysteem en/of toegangscontrole weert u ongewenste indringers van uw woning of bedrijfsgrond en houdt u overzicht over de aan- of afwezigheid van bezoekers.

Elektrische installatie

Elektriciteit keuken

Elektrische verwarming

Kabelgoten in kantoor