Technisch onderhoud

De Page Facility is uw aanspreekpunt voor technisch onderhoud in zowel de particuliere als industriƫle sector. U kan op ons beroep doen voor zowel dringende interventies als periodiek onderhoud op basis van een uitgewerkt jaarplan. Naast het technisch beheer van gebouwen kan u bij ons ook terecht voor allerhande kluswerken gaande van schilderwerken tot verhuizingen.

Klusjesdienst

Het vervangen van een lamp, ontstoppen van een spoelbak of herstellen van een deur? Wij beschikken over een vakman voor iedere kleine klus die snel ter plaatse kan komen om u uit de nood te helpen.

Interne / externe technische dienst

Outsource het gedeeltelijk of volledige beheer van uw gebouw en vermijd kopzorgen. Wij verzekeren u van een goed onderhouden gebouw dat voldoet aan de wettelijke keuringen, incl. maandelijks verslag.

Loodgieter

Sanitair is een belangrijk aspect van uw dagelijks comfort. Bij ons kan u terecht voor nieuwe installaties maar ook voor dringende interventies of simpelweg het jaarlijkse onderhoud van uw CV-ketel.

Schilderwerk

Schilderen vereist vakmanschap. Wij gaan professioneel te werk d.m.v. een analyse van de ondergrond, correcte aanbreng van de verflaag en duurzame materialen. Gegarandeerd een hoogwaardige afwerking.

Groenonderhoud

Het gras afrijden, de haag snoeien, onkruid wieden, … stuk voor stuk tijdrovende klussen. Wij nemen dit van u over op afroepbasis of met een onderhoudscontract. Van aanleg tot onderhoud en alles daartussenin.

Verhuizingen

Uw inboedel zonder schade naar uw nieuwe bestemming brengen? Onze ervaren mensen komen ter plaatse met het gepaste materiaal en gaan te werk met de nodige voorzichtigheid voor uw goederen en meubilair.

Dakonderhoud

De meeste vochtproblemen komen via het dak of de dakgoot. Door regelmatige reiniging of occasioneel onderhoud kan u verstoppingen of lekkages en de daarbij komende kosten door schade binnenshuis vermijden.

HVAC

Iedere HVAC-installatie vereist onderhoud om defecten en capaciteitsvermindering te voorkomen. Zowel ventilatiegroepen als CV-ketels als warmtepompen. Wij kunnen instaan voor nazicht en keuring.

Uitbreiden woning

Sanitaire installatie

Groenonderhoud kasteel